Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vem vann partiledardebatten?

Jimmie Åkesson på 58 % i Correns undersökning om vilken partiledare som skötte sig bäst!Igår kväll var det partiledardebatt i Sveriges Television och frågan som alltid brukar ställas efteråt är “Vem vann partiledardebatten?”

De självutnämnda s k “experterna” bland politiskt korrekta journalister och andra inbjudna på SVT, Aftonbladet och Expressen är bara ense om en sak och det är att Jimmie Åkesson från Sverigedemokraterna klarade sig sämst. Detta ligger dock givetvis i gammelmediernas agenda att skriva ned Sverigedemokraterna så mycket som möjligt, så det ska man självklart ta med en stor näve salt. Tyvärr är det dock fortfarande många människor i Sverige som inte förstår detta faktum som är verkligheten i demokraturen Sverige.

Inga av dessa gammelmedier vågar ha omröstningar om vem som vann, eftersom de vet att merparten av läsarna kommer att rösta på Jimmie Åkesson. Dock hade Corren i Östergötland en sådan omröstning där läsarna fick rösta, men den plockades ned rätt omgående när Jimmie Åkesson toppade med 58 procent av rösterna.

Till höger en ögonblicksbild just innan Corren censurerade möjligheten för läsarna att dela med sig av sina åsikter. Jimmie Åkesson hade alltså långt mer än dubbelt så många röster som övriga sju partiledare tillsammans!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>