Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Eriksbergs Vilt i Wachtmeister

Det var inte bara Anna Skipper som var på plats i Wachtmeister utan det fanns flera andra företag, t ex Nyteboden med äppelmust, Andréns bageri, Sturkö Frukt & Grönt med flera! Ett annat var Eriksbergs Vilt där man kunde provsmaka diverse korvar och kött från bl a vildsvin. Det var Pernilla och Bibbi som stod utanför CityHallen och gjorde reklam både för viltaffären och för hela Eriksberg som det nog får bli ett besök på snart för jag har faktiskt aldrig varit där tidigare!

Eriksbergs Vilt i Wachtmeister

2 comments to Eriksbergs Vilt i Wachtmeister

  • AWSvensson

    vad gissade du på för vikt på hornet,var faktiskt där , Andréns bakverk är alltid uppskattade,speciellt av barnen som aaltid får en bulle.

  • Karlskronabloggen

    Jag gissade faktiskt aldrig på vikten, insåg att jag inte skulle ha en chans då jag inte hade ens en susning, men det var väl inte vikten på hornet utan vikten på hjorten som hornet suttit på man skulle gissa?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>