Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vem gifter sig Simon Cowell med?

Om du brukar följa Britains Got Talent känner du igen de flesta av deltagarna på Simon Cowells bröllop i denna nästan helt nya video! Två av de andra domarna Amanda Holden och Alicia Dixon är brudtärnor och två andra domare David Walliams och Louis Walsh dyker också upp. Dessutom massor av deltagare från alla årgångar, allt från förste vinnaren Paul Potts till senaste vinnarna Ashleigh med sin hund Pudsey.

Fler som syns är t ex hela akrobatgruppen Spelbound som vann 2010, “dansarna” Dimitrios och hans son Lagi och inte minst de fantastiska Jonathan and Charlotte som borde vunnit senast, men istället fick teckna ett skivkontrakt med Simon Cowells bolag för en miljon pund, dvs drygt tio miljoner svenska kronor (tio gånger mer än vinstsumman i Britains Got Talent). De kommer med sitt första album i september 2013.

Fantastiskt rolig video, speciellt när man är välbekant med de som deltar!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>