Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dags för reveljen 1 maj klockan 07.00

Har du inte gått med i reveljen i Karlskrona tidigare kan jag rekommendera detta den 1 maj i år! Det är samling på Sparregården där marschen startar klockan 07.00 utanför Marinens Musikkårs lokaler. Marschen går sedan genom Karlskrona och det blir stopp vid Föreningen Gamla CarlscronaAlamedan och utanför landshövdingens residens (om hon är hemma). Därefter vidare mot Björkholmen där det blir ett stopp för att dricka blåbärssoppa och sedan vidare till slutmålet varvschefsbostället Gröna Gången där det bjuds på  kaffe och tilltugg. Ett mycket trevligt arrangemang där åtminstone 200-300 Karlskronabor brukar delta!

Bilden nedan är från 1 maj 2012 och här är tåget med musikkåren och några hundra Karlskronabor på väg nedför Björkholmsbacken efter att ha inmundigat varm och god blåbärssoppa vid stoppet på Björkholmen.

Dags för reveljen 1 maj klockan 07.00

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>