Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sentio för mars 2013

Här kommer en av alla otaliga opinionsmätningar om vilket parti man skulle rösta på om det var val idag och denna gång är den från Sentio och trenderna är desamma som i alla opinionsinstituts mätningar i form av att Sverigedemokraterna totalt cementerar sin roll som tredje störst och även vågmästarparti, även om det fortfarande är alldeles för låga siffror beroende på censuren och indoktrineringen i alla gammelmedier, inklusive statlig TV och radio. Men helt klart börjar det hända saker i Sverige och jag tror det kan gå mycket fort nu, så snart kommer den gula stapeln att närma sig de blå och röda riktigt ordentligt!

Sentio mars 2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>