Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tryggve och Lill-Babs på samma bild!

Får backa lite på att jag inte tog någon ny bild idag, för jag tog faktiskt EN så den får bli Dagens riktiga Bild med polisen Tryggve längst till vänster och Lill-Babs längst till höger. Killen till höger om Tryggve har jag träffat och han heter Magnus och är en mycket trevlig kille!

Lill-Babs har jag också träffat i samband med Stiftelsen Ett Helt Livs första seminarier, föreläsningar och banketter i Karlskrona 1990 och 1992 där jag var med och jobbade. 1990 var det Lill-Babs och 1992 Ann-Louise Hansson och hennes man Bruno Glennmark som var “överraskningarna” på banketterna och det finns många dråpliga historier att berätta från dessa tillfällen.

Efter den kvällen Lill-Babs var här 1990 och efter intagande av helstekt gris i Österjöhallen var det också en lokal Karlskronakändis inom gammelmediakåren som fick sig sitt livs chock när hans livs stora idol Lill-Babs knackade på dörren till hans hus natten innan hans 50-årsdag och han bara helt mållös sa

“- Vem är du som har klätt ut dig på detta viset?”

innan han fattade att det verkligen var Lill-Babs, men den historien tar jag vid något senare tillfälle i Karlskronabloggen!

Tryggve och Lill-Babs på samma bild!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>