Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Träden kapade på södra Drottninggatan

Dagens bild blir från södra delen av Drottninggatan tagen från Vallgatan och visar att nu har alla gamla träd även här kapats. Det verkar vara ett pågående projekt i Karlskrona att såga ned allt gammalt när det gäller träd. Det började med Borgmästarekajen där träden var “sjuka” och sen Hoglands park, Amiralitetsparken, Kyrkogatan, Drottninggatan lite längre norrut o s v.

I vissa fall har det helt klart varit så att träden inte varit friska, men just här såg jag inte något spår av röta eller liknande på alla de stubbar jag fotograferade. Sen vet jag att det just här varit hundratals kajor som tillbringat nätterna i ett par träd och förorenat bilarna som parkerat  under träden och det kanske är en orsak till nedsågningarna av alla träden? Jag visade också i den gamla bloggen en bild på just några sådana bilar som ovetandes om problemet parkerat under dessa träd.

Träden kapade på södra Drottninggatan

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>