Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Richard Jomshof (SD) krossade förvirrad centerpartist

Jag brukar försöka följa alla direktsändningar från debatterna i riksdagen oavsett om jag är i Sverige eller Kina och speciellt när Karlskronas egen Richard Jomshof står i talarstolen! Så var fallet igår vid två tillfällen och efter ett kort anförande i ärendet om lagen “Hets mot folkgrupp” tog centerpartisten Johan Linander replik på Richards anförande, vilket han med facit i hand nog borde undvikit, för han blev totalt tillintetgjord.

Förstod Johan Linander (C) ens själv överhuvudtaget vad han svamlade om i sin andra replik???

Jag förstår verkligen att Centerpartiet har svåra problem med sådana stolpskott som Johan Linander och Annie Lööf sittande i Sveriges Riksdag och den senare t o m i regeringen. Dagens mätning från Demoskop/Expressen visade ju också att partiet nu är nere tre procent och med alla stolliga förslag de kommit med senaste tiden skulle det vara mycket förvånande om de inte åker ur riksdagen den 14 september 2014.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>