Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Boka semestern med Destination Stockholm

Funderar du på att åka till Stockholm under en helg eller kanske lite längre period under sommaren kan jag varmt rekommendera att du bokar via Destination Stockholm som erbjuder hotell i Stockholm till lågpris 217 dagar om året! I deras Stockholmspaket kan man välja mellan ett 50-tal olika hotell och på hotellet får man upplevelsekortet Stockholm à la Carte med vilket man åker gratis lokaltåg, tunnelbana och buss inom hela Stockholmsområdet. Dessutom ingår gratis inträde till över 60 av de mest kända museerna och andra sevärdheterna i Stockholm plus fria sightseeingturer med buss och båt. Skulle man utnyttja kortet fullt ut är värdet 6330  kronor!

Jag bokar själv alltid hotell på Stockholmsresor via Destination Stockholm och det har alltid fungerat perfekt! Till och med om jag kommit klockan 07.00 på morgonen har jag ibland fått rummet eller åtminstone fått ut Stockholmskortet så jag kunnat resa fritt och besöka sevärdheter fritt! Stockholmskortet gäller hela ankomstdagen och hela avresedagen.

Nedan ett av många hotell jag bott på genom Destination Stockholm, Grand Hotell i Saltsjöbaden! Ett riktigt lyxhotell till budgetpris som är helt perfekt om man kommer med bil eftersom det ingår gratis parkering och sedan är det bara att gratis ta Saltsjöbanan in till centrala Stockolm. Tågen går var tjugonde minut under dagtid och varje halvtimme under kvällstid.

Boka semestern med Destination Stockholm

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>