Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra beslut av hovrätten!

Hovätten gör idag samma bedömning som tidigare tingsrätten och fäller Expressen för vapenbrott i samband med att de köpte ett illegalt vapen “på gatan” i Malmö. Ett mycket bra beslut enligt min mening, för denna typ av slaskjournalister tror sig stå över lagen, dels genom rent kriminella handlingar som denna, men även genom sin genomgripande och ohederliga censur med mörkläggning av alla nyheter de inte vill att svenska folket ska få ta del och som är orsak till att nya ocensurerade nyhetsförmedlingar som Avpixlat och Fria Tider ständigt ökar sitt läsarantal till nya rekordnivåer. Kort sammanfattning:

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson döms för anstiftan till vapenbrott, dåvarande nyhetschefen Andreas Johansson döms för medhjälp till vapenbrott och reportern Diamant Salihu döms för vapenbrott till villkorlig dom och dagsböter. Hovrätten har samma motivering som tingsrätten: “Syftet med uppdraget – att undersöka om det var lätt att få tillgång till illegala vapen i Malmö – hade uppnåtts redan när Diamant Salihu fick erbjudande om att köpa vapnet.”

Relaterat:
Expressen: “Expressen fälls för vapenbrott”

Avpixlat: “Expressen fälld för vapenbrott”

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>