Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Katarina Mazetti till Kalmar

Jag har har faktiskt aldrig hört något 1 Majtal tidigare, men nu funderar jag allvarligt på att åka till Kalmar på 1 maj 2013 för att få några goda skratt genom att lyssna på Katarina Mazetti, som efter “Mazettigate” blivit inbjuden att tala för Socialdemokraterna. Det var riktigt underhållande att höra hennes verklighetsfrånvända inlägg i Publicistklubbens debatt, precis som att läsa hennes två “debattartiklar” på Avpixlat.

Kalmarborna kommer väl att gå man ur huse för att bli underhållna, förra året var det den nästan ännu mer verklighetsfrånvände fotbollsspelaren Henrik Rydström som talade för Socialdemokraterna på 1 Maj och de klipp jag sett och de citat jag läst från det tillfället var riktigt underhållande! Ännu mer underhållande var det på den tiden jag ibland läste hans gamla blogg på Barometern, bl a om hans synpunkter på “svenska traditioner” och senare vad han “läst på Twitter”.

Det är naturligtvis riksdagsmannen Thoralf Alfsson (SD) som lyckats med konststycket att “engagera” båda dessa att komma till just Kalmar, så han lär nog få räkna med en del personliga angrepp som han givetvis kan ta med en klackspark. Thoralf har även i sin blogg lovat att ordna med filmning av Mazettis tal så att det sedan kan beskådas på YouTube, så kan jag inte se talet på plats ska det ändå finnas tillgängligt på nätet!

Relaterat:

Barometern: “Alfsson (SD) lockar Mazetti till Kalmar” (går givetvis inte att kommentera)

Thoralf Alfsson: “Mazettigate rullar på” (går givetvis bra att kommentera)

Katarina Mazetti i ICA-Kuriren: “Svårt att finna en riktig svensk” (ursprungsartikeln där kommentarerna raderades efter 600 synpunkter, vilket ICA-Kurirens chefredaktör försökte förklara bort med att det skulle förekommit hot mm bland kommentarerna, vilket naturligtvis var totalt nonsens).

De flesta av de 600 censurerade kommentarerna till artikeln i ICA-Kuriren (givetvis sparade någon klok person artikel och kommentarerna på annan adress eftersom sådant ofta censureras i gammelmedier)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>