Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Många missar dessa skyltar

Ibland på förmiddagarna ser jag ofta bilar som fått parkeringsböter, precis som den röda bilen på bilden fick igår onsdag. Normalt får man parkera där, men just onsdagar mellan 09.00 och 12.00 är det förbjudet och jag har sett upp till tre bilar med böteslappar dessa förmiddagar. Det finns liknande skyltar på de flesta andra gator också, men där är det någon annan dag som gäller. Man kan dock vara säker på att Karlskrona kommuns inhyrda vaktbolag håller koll just dessa tider eftersom det är så många som missar dessa små skyltar

Många missar dessa skyltar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>