Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Hela debatten från Publicistklubben

Nederst kommer hela gårdagens debatt från Publicistklubben som jag skrev om i ett tidigare inlägg!

Först kommer dock ett kortare klipp från debatten och YouTube där smått hysteriska Katarina Mazetti kommer med det häpnadsväckande påståendet om att mordförsöket på Lars Hedegaard i Danmark aldrig skulle ha ägt rum! Hon kan helt klart inte ha läst danska medier som hon påstår, utan bara svenska medier där mordförsöket tonats ned in absurdum.

I Danmark är det en mycket stor händelse och om Mazetti läst danska medier skulle hon veta att det finns vittnen, ett skotthål i väggen och en video på när gärningsmannen flyr från platsen. Lägg också märke till Sakine Madons minspel bredvid när påståendet kommer! Jag gissar att Karlskronauppvuxna Katarina Mazetti kommer att få en del samtal från danska journalister idag!

Efter ovanstående korta utdrag kommer nedan hela gårdagens debatt från Publicistklubben. Stina Dabrowski är moderator och debattörerna är Linda Hjérten, Aftonbladet, Mats Dagerlind, Avpixlat, Sakine Madon och Katarina Mazetti. Jag tycker Mats Dagerlind från Avpixlat skötte sig mycket bra och fick in några riktiga poänger! Sakine Madon är alltid bra och vettig i debatter och Linda Hjertén var överraskande neutral för att representera Aftonbladet. Katarina Mazetti var mest som ett barn i trotsåldern så snart det var någon som inte höll med henne och Stina Dabrowskis insats som debattledare var inte särskilt imponerande eftersom inte lyckades hålla sig neutral. Hon ska dock ha “credit” för att hon bjöd in Avpixlat och Mats Dagerlind till debatten!

Relaterat:
Avpixlat artikel om debatten, med närmare 2000 kommentarer redan samma kväll!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>