Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Hans Bülow om Sverigedemokraternas 25 år

Jag har tidigare berömt ledarskribenten Hans BülowSydöstran för att han brukar ha kommentarsfunktionen öppen i samband med sina ledare och tillåter läsarna att kommentera och även själv går in och svarar på kommentarer! När jag läste senaste ledaren första gången var dock inte kommentar öppna, men den går nu att kommentar vilket jag tycker är mycket bra! Ledaren handlar om Sverigedemokraternas 25-årsjubileum och finns att läsa här:

Ledare Sydöstran, Hans Bülow: “Ökat stöd för SD ett misslyckande”

Hans Bülow, liksom alla “journalister” från gammelmedierna hakar hela tiden upp sig på vilken bakgrund de som en gång startade Sverigedemokraterna hade, vilket jag tycker är totalt ointressant. Jag intresserar mig enbart för vad Sverigedemokraterna står för IDAG.

Här finns Sverigedemokraternas partiprogram att läsa.

Sydöstran och Hans Bülow tillämpar förhandsmodering av kommentarer, men håller de sig till ämnet brukar de släppas igenom! Det ska bli intressant att följa kommentarerna och se om Hans Bülow släpper igenom de oundvikliga kommentarer som kommer att handla om Socialdemokraternas mörka förflutna med sitt “Statens institut för rasbiologi” som partiet var en av initiativtagarna till och som låg bakom tvångssteriliseringar långt in på 1970-talet.

Relaterat:
Wikipedia: “Statens institut för rasbiologi”
Wikipedia: “Tvångssteriliseringar”

Varför tar “journalister” från “gammelmedia/fulmedia” alltid upp Sverigedemokraternas förflutna men aldrig övriga partiers förflutna?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>