Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ett fint kollage från Lövmarknaden 2010!

Ingemar Lönnbom är en känd Karlskronaprofil som har gjort många mycket fina video- och DVD-filmer från Karlskrona, både restaurerat gamla och tagit nya och jag visade en del i den gamla Karlskronabloggen och några kommer i repris framöver. Nedanstående minns jag inte om den var med där, men den är mycket väl värd att se! För personlig del är detta en av många lövmarknader jag missat de senaste åren p g a vistelser i Beijing och så också 2010, då vi återvände till Sverige först i slutet av juli 2010. Det är både kända, men mest okända “kaulskroniter”, som passerar revy i denna mycket trevliga kavalkad!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>