Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

När faller täckelsen på det nya huset?

En av Karlskronas skamfläckar under många år var huset i korsningen mellan Hantverkaregatan och Konstapelsgatan som stod tomt och förföll under många  år i väntan på att nye ägaren och lokalkändisen Michael Blomqvist skulle få tillstånd att bygga nytt som han ville. Jag är inte alls insatt så jag vet inte om det blev någon kompromiss, men om man ser huset så här med täckelsen på så tycker jag det ser helt OK ut och kommer nog att smälta bra in i miljön. Vi får se när täckelsen faller!

När faller täckelsen på det nya huset?

3 comments to När faller täckelsen på det nya huset?

  • AWSvensson

    Från torget sett så ser det ut som en pampig glasfasad och aviker markant,men det är under plasten som gäller.

  • Fd K-a-bo

    Ser ju vettigt ut, eller ska vi vänta med applåderna till täckelset faller?
    Ni får väl vara glada över att era kompetenta och framåtsträvande politiker inte visade sig uppåtsträvande med en 12-vånings glasskrapa..
    Noterat med tanke på vad min nuvarande bostadsorts politiker pysslar med, enorma betongschabrak med berlinmursdesign vid stränderna och låghus innanför så… var glada i staun!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>