Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SVT gör bort sig totalt med dessa två inlägg i samma sändning!

Ska man skratta eller gråta om dessa två inslag i samma nyhetssändning i “oberoende” Sveriges Television?

Nyhetsläsarna verkar tyvärr lika indoktrinerade som större delen av Sveriges befolkning när de inte ser att det är samma mediacensur i Kina som i Sverige.

Vad är problemet? Aftonbladet har redan infört Facebookinloggning i sina kommenarsfält, men ändå tillåter de inte kommentarer till vissa typer av artiklar, så det är nog snarare så att Aftonbladet och andra gammelmedier inte tål att det kommer, i deras censurerande ögon, olämpliga kommentarer från människor som vågar stå för sina åsikter med sitt riktiga namn.

Jag skriver till och från kommentarer på Aftonbladet via Facebook, men till de artiklar jag helst skulle vilja kommentera är ALLTID kommentarsfunktionen stängd och så är det i princip i alla gammelmedier, oavsett om man kan kommentera under riktigt namn eller anonymt.

2 comments to SVT gör bort sig totalt med dessa två inlägg i samma sändning!

 • Fd K-a-bo

  Jag är IP-spärrad på AB med min 4e FB-profil. De föregående stängdes också men nu hjälper det inte längre med ny profil, uppenbarligen har man spärrat en hel grupp av IP-adresser.
  Ändå har jag varit i kontakt med Interaktiv säkerhet (DE mailade MIG!)i Varberg som sköter censuren på AB och ett flertal andra media, de skulle låsa upp för mig.
  Så har inte skett. Jag måtte vara en synnerligen farlig person i AB:s ögon…
  Ser det som en komplimang av yppersta klass!
  (Ingen är väl så dum att han använder sitt egna namn på FB??? Ska pröva med nåt program som visar fel IP-adress utåt)

 • Tjalle

  Jag är spärrad på Länstidningen med min Disqus-profil.
  Jag påpekade en uppenbar felaktighet/lögn i en ledarartikel.
  Och då man trots uppmaning att “Diskutera” hade noll kommentarer och ändå inte tog in mitt påpekande tänkte jag att “upps, de har nog slarvat bort mig ?” så jag skickade igen. Fortfarande vakuum ! Så jag skickade en tredje gång, nu med lite syrlig kommentar infogad.
  Vid nästa inloggningsförsök poppade det omedebart upp en gul skylt om att “Du är spärrad här !”
  Jag frågade hos webredaktören och fick reda på att “ditt inlägg var virrigt och dessutom hatar man när folk tjatar”.

  Och nu outar jag mig här !
  Förmodligen med för mig fatala konsekvenser ???
  Jag går in med en “anonymizer” och ett annat nick.
  Funkade hittills bra men numera räcker det ju enbart med “fel åsikter” för att bli ignorerad så där sitter jag nu “out in the cold”.

  Och trivs egentligen bra med det. Mindre stress !

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>