Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

När avgår Annie Lööf?

Det ska bli intressant att se hur länge Annie Lööf klarar att vara kvar som partiledare för Centerpartiet. Känns som det är “racet är kört” just nu, precis som det var med Håkan Juholt tiden innan han tvingades avgå för Socialdemokraterna.

Hur många centerpartister står bakom att tillåta månggiften, avskaffa skolplikten och att ha en helt fri invandring i Sverige?

Knappast särskilt många gissar jag, dock tycker jag att fri invandring är helt OK under förutsättning att den som kommer till Sverige antingen har jobb här eller kan visa att han eller hon kan försörja sig själv, d v s ungefär som det fungerar i länder med normal och vettig invandringspolitik, t ex Kanada eller Singapore, men det är ju så långt ifrån verkligheten man någonsin kan komma i dagens Sverige där man kan passera gränsen helt utan varken pass, ID-handlingar eller pengar.

4 comments to När avgår Annie Lööf?

 • Fd K-a-bo

  Vi får väl gå in på vadslagningsföretagens sidor och kolla oddsen för avgång…

 • Ugglan

  Centerpartiet har sedan länge förlorat sin väljarbas, som bestod av lantbrukare med små och medelstora gårdar, och småföretagarna i dessa numera glesbygder. De storbönderna som finns kvar på landsbygden röstar på Moderaterna.

  Klimatfascisterna (MP) har gjort samma resa som Centerpartiet nu gör. Det är i medel- och storstäderna rösterna finns att hämta.

  Här mitt i smeten, Stockholm innerstad har vi Stureplanscentern och på Södermalm härskar klimatfobikerna (MP).

 • Karlskronabloggen

  @ Fd K-a-bo

  Jag kollar rätt ofta på Unibet, men ännu inga odds på detta. Kanske något annat spelbolag har det?

  Själv fick jag in en fullträff 2010 när jag spelade lite på Melonpartiets valresultat som inte ens kom i närheten av deras orealistiska opinionsreslutat innan valet.

  Minns också att Unibet hade oddset 1,01 på det självklara att Sverigedemokraterna skulle komma in i riksdagen, dvs om man satsade tiotusen kronor fick man bara en hundring i återbäring!

 • Karlskronabloggen

  @ Ugglan

  Delar helt din beskrivning där! Sveriges mest vänsterextremistiska parti “Melonpartiet” (MP) har sin största väljarbas i Stockholms innerstad i form av “journalister” som inte har en aning om verkligheten utanför Södermalm eller Östermalm.

  Det var väl 52 procent av de anställda på Sveriges Radion och 48 procent på Svensk Television som röstade på detta helt bisarra parti 2010? Undersökningen finns på nätet och gjordes av Göteborgs Universitet!

  Det är också en del av censur och mörkläggning när dessa “journalister” beskriver partiet som någon form av miljövänligt parti för att lura sina tittare, lyssnare och läsare, men nu finns som tur är ocensurerade nya medier på nätet för alla oss som inte låter oss luras längre!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>