Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Storlöpare ansluter till Team Blekinge

I Team Blekinge Löparförening var jag medlem i många år, faktiskt från starten 1991, men sen kom andra intressen och prioriteringar i vägen. Jag följer dock regelbundet Team Blekinge via deras hemsida teamblekinge.nu och inför 2013 gör de en storsatsning och har fått åtta av Blekinges bästa löpare att ta steget över till föreningen. Starkt jobbat och den mest namnkunnige är tveklöst Martin Söderberg som sprungit halvmaran på 1.06, men även en del av de andra nyförvärven är extremt duktiga löpare, åtminstone om man ser det i ett Blekingeperspektiv. Presentationen av de åtta nyförvärven kan ni läsa genom att klicka på loggan nedanför!

Flera storlöpare ansluter till Team Blekinge

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>