Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Varför tycker alla journalister i gammelmedierna exakt likadant?

En inringare till P1 som överraskande fick tio minuters programtid när han ville diskutera varför alla gammelmedier har exakt samma uppfattning när det vissa frågor och inringaren är absolut klockren och har rätt i precis allt han säger trots att Täppas Fogelberg gör fruktlösa försök att diskutera emot.

Uppdaterat: Var själv lite osäker på om det verkligen var Täppas i detta inslag, men det ska vara Tomas Tengby i P1 Göteborg och det låter mer rimligt, för han brukar låta inringarna prata till punkt – Täppas hade nog slängt på luren efter tre minuter.

2 comments to Varför tycker alla journalister i gammelmedierna exakt likadant?

  • Jagad Svensk

    Det är ju inte Täppas, det är Tomas Tengby. Ring P1 i Göteborg!
    Bra blogg, keep up the good work!

    • Karlskronabloggen

      Tack för rättelsen! Var själv lite osäker på om det verkligen var Täppas, för han hade nog slängt på luren efter några minuter! Tomas Tengby låter åtminstone de som ringer in prata till punkt!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>