Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ska Sverige gå samma öde som Titanic tillmötes?

Så här på årets sista dag kan man reflektera lite om hur året varit, både personligen och i övrigt. För egen del har vi nu, åtminstone tillfälligt, flyttat från Beijing till Karlskrona och även om det är något jag rent personligen inte är så glad över så ger det mig ändå betydligt större möjligheter att engagera mig inom vissa områden jag vill under kommande år!

Som jag ser det är Sverige på väg mot sin undergång tack vare beslut av våra totalt ansvarslösa politiker inom Sju(k)klöverpartierna, ivrigt påhejade av de genomcensurerade gammelmedierna och tyvärr är det nog för sent att reparera denna skada. Det känns ungefär som Titanic de sista timmarna när de ansvariga ombord vet att skeppet kommer att sjunka, men de fortsätter att spela med och säga att allt ordnar sig.

I Sverige kommer det helt klart inte att “ordna sig” om inget absolut drastiskt inträffar under 2013 eller valåret 2014, vilket jag ser som absolut sista chansen (=möjligheten) att rädda Sverige från samma öde som Titanic.

sverige_titanic

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>