Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Varför kallas Miljöpartiet för Melonpartiet?

Miljöpartiet = MelonpartietJag fick en fråga på stan idag varför jag brukar kalla Miljöpartiet för Melonpartiet! Miljöpartiet har ju många “smeknamn” som t ex även Miljötalibanerna och Miljömupparna, men jag tycker Melonpartiet beskriver partiet perfekt!

En grön utsida som med ett illrött innehåll och otäcka svarta kärnor och Miljöpartiet är Sveriges mest vänsterextremistiska parti, vilket tycks gått förbi större delen av Sveriges befolkning, troligen p g a att hälften av landets “journalister” röstar på partiet och än så länge lyckas hålla uppe bilden att det skulle vara någon form av “miljövänligt” parti.

2 comments to Varför kallas Miljöpartiet för Melonpartiet?

  • Ugglan

    Själv kallar jag MP för klimatfascister.

    Det som är förunderligt med detta stolliga parti är, att dom kan leverera vilka världsfrånvända förslag som helst, och ändå behålla höga opinionssiffror.

  • Olle

    Hej Ugglan! Det kanske ändå inte är så förunderligt med MP,s opinionssiffror trots allt. De övriga partierna tävlar ju ganska bra på att visa att de är minst lika goda världsfrånvända klimatstollar. Vättigt folk har absolut inte något parti att rösta på.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>