Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Karlskrona Stads Erkända Sjukkassa

Dagens gamla bild kommer från Drottninggatan 27 där en gång Karlskrona stads erkända sjukkassa eller som det står på skylten, Centralsjukkassan låg. Det var före min tid och det blev sedermera Försäkringskassan och flyttning ett kvarter norrut till Stenbergsgränd. I början av hösten 1975 flyttade sedan Försäkringskassan till nya lokaler på Norra Kungsgatan 24 och några månader därefter började jag jobba där och blev sedan kvar i drygt 24 år och missade därmed guldmedaljen eller guldklockan man fick efter 25 år! Fast jag jobbade inte bara i Karlskrona hela tiden utan var till större delen ambulerande mellan de sju olika kontoren i Blekinge.

Centralsjukkassan - Karlskrona Stads Erkända Sjukkassa

2 comments to Karlskrona Stads Erkända Sjukkassa

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>