Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Välanpassad invandrare ryter åt Göteborgspöbeln

Anoshirvan Anosh Sheytan Parvazi heter en välanpassad invandrare till Sverige som idag gick emellan andra dagen av Göteborgskravallerna, som i gammelmedier påstås handla om uthängande av bilder och texter  av ett antal flickor på en Plusgymnasiet i Göteborg på Instagram. Fast jag vet inte varför upploppsmakarna i så fall bränner en svensk flagga och kastar sten på svenska poliser? Anoshirvan Anosh Sheytan Parvazi gick idag emellan när ungdomar började attackera ett TV-team från TV4 och han skriver nedanstående om händelsen på Facebook:

“Jävla äckliga skitungar!!! Några jävla ungjävlar började slå TV4-teamet och sparka ner deras kamera!
När jag går emellan får jag höra ‘Varför skyddar du Svennarna?’
JAG SKÄMS!!! Era jävla snorungar!!
Mina föräldrar kom hit för att slippa all tyranni, diktatur och allt våld!!! Åk tillbaka från den skiten ni kom ifrån om ni vill ha krig! Dumma ouppfostrade skitungar!!
Hade jag vart en vit blåögd man som sa detta hade jag vart rasist!”

Det är faktiskt inte att undra på att Sverigedemokraterna ständigt får fler och fler medlemmar just från de invandrargrupper som assimilerats och anpassat sig till svenska värderingar och inte ställer krav på särbehandling i tid och otid som vissa invandrargrupper gör.

Relaterade artiklar:
Avpixlat “Ord och inga visor om Göteborgsupploppen”

Fria Tider: “TV4-reporter i slagsmål med invandrarungdomar”

Givetvis har det även direkt kommit ett nytt YouTube-klipp när Hitler får reda på vad som hänt, precis som det gör vid alla större händelser i Sverige! Denna är riktigt rolig, precis som de andra jag visat här tidigare!

5 comments to Välanpassad invandrare ryter åt Göteborgspöbeln

 • Krister

  Så går det till i “Nya” Sverige och värre kommer det att bli ni därute får tänka er för vad för slags värld ni lämnar efter er. Det kommer att bli ett helvete om ni låter det fortsätta som det gör, för min del kan jag inte lämna efter mig ett Sverige i bita så jag röstar SD för att få någon ordning på landet. Ni som röstar på partier både kommunalt eller i riksdagen som är ansvariga för att det ser ut som det gör med arbetslösheten, kriminaliteten, utanförskapsområden mm måste inse att ni har hjälpt till att skapa dessa problem genom ert röstval.
  PS. inga andra partier kommer att ta tag i problemen eller någonsin minska invandringen

 • Ugglan

  Dom här Hitler historierna är mycket lustiga och relevanta. Var hittar du dom? Kanske finns det mer godbitar som jag har missat.

 • Ugglan

  @Karlskronabloggen

  Tack för tipset, nu har jag en hel del att få skratta åt men samtidigt se alvaret i.

 • Karlskronabloggen

  @Ugglan

  Du kan även skapa din egen Hitlervideo på länken nedan! Funderar på att göra en som handlar om två företag i Karlskrona, men det får bli senare!

  http://downfall.jfedor.org/create/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>