Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kul att se Avpixlat växa dag för dag!

Jag tycker det är mycket glädjande att se hur Avpixlat växer och växer dag för dag! Nästan 2000 samtidiga besökare hela kvällen under en vanligt vardagskväll är fantastiskt och visar att fler och fler svenskar börjar vakna och vill ta del av verklighetens nyheter och inte de tillrättalagada nyheter som serveras i de svenska gammelmedierna, som helt klart snart kommer att få lägga ned såvida de inte plockar bort censuren.

Ekonomin är körd i botten hos gammelmedierna, men förmodlingen kommer det tyvärr statligt stöd från Reinfeldt och han kumpaner i Sju(k)klövern som en sista konstgjord andning, men det är bara att dra ut på lidandet.

Några axplock från dagens artiklar på Avpixlat som förmodligen inte kommer att nämnas alls i gammelmedier:

Ilmar Reepaluu (S) i rattfylleriskandal

Två tredjedelar av tyskarna anser invandringen vara skadlig

Dåligt ställt med mångfalden på Expressen

Luleå säger nej till att ta emot fler “flyktingar

Det är bara fyra av alla artiklar på Avpixlat och andra ocensurerade medier idag, en del är helt mörklagda av svensk censurerad “DDR”-media och andra tillrättaläggs så att de blir politiskt korrekta. Läs exempelvis om dagens upplopp i GöteborgAvpixlat och Fria Tider och jämför med vad som skrivs i de censurerade gammelmedierna och bilda dig sen en egen uppfattning om vilka nyheter som ligger närmast verkligheten. Länkar finns till höger under “Bäst nyheter“.

Glädjande att se hur Avpixlat får fler och fler besökare för varje dag som går!

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>