Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Det finns faktiskt vettiga moderatpolitiker!

Jag får ge en eloge till våra lokala moderatpolitiker Nicklas Platow, Jan Lennartsson och Camilla Brunsberg som svarar så här i en totalt bisarr artikel från (det som ska vara) “oberoende” SVT Blekinge med anledning av att SVT tycker det är konstigt att moderate politikern Nicklas Platow som ägare av Karö restaurang i Ronneby låter Sverigedemokraterna ha julbord där ikväll, dit även flera från rikspartitoppen är inbjudna och det är drygt ett sextiotal medlemmar som deltar just nu.

Nicklas Platow: “Att som företagare tacka nej till kunder som vill boka julbord, det förstår jag inte att folk kan uppfatta som konstigt över huvud taget, för det innebär i praktiken att då kan man ju inte vara företagare och bedriva en verksamhet. Jag skiljer på sak och person. Jag kan umgås med sverigedemokrater på samma sätt som med vänsterpartister eller socialdemokrater, men däremot tycker jag verkligen inte om deras politik
Jan Lennartsson: “Så vitt jag vet har vi mötesfrihet i Sverige, vi är väl ingen diktatur. Jag ser inte på vilket sätt det skulle vara fel att hyra ut en lokal till företrädare för demokratiskt parti.
Camilla Brunsberg: “Som företagare har man inte råd att tacka nej till kunder, så jag har inga kommentarer kring det.

Elina Gustafsson från Sydöstran och Socialdemokraterna har naturligtvis en annan uppfattning och hon har ju gjort bort sig många gånger tidigare, t ex när hon tyckte det skulle vara “rasistiskt” att utvisa de åtta afghanska gruppvåldtäktsmännen från asylboendet i Mariannelund, som t o m i gammelmedier beskrevs som “det värsta övergreppet i modern tid”. (Läs de hundratals kommentarerna på Avpixlat).

SVT Blekinge: “SD festar på moderatpolitikerns restaurang”

Avpixlat: “SVT gör skillnad från folk och folk”

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>