Arkiv

Bokbörsen

Jimmie Åkessons jultal, klart bäst bland partiledarnas

Har tillbringat en del av eftermiddagen till att lyssna på de olika partiledarnas jultal och Jimmie Åkessons var i särklass bäst, han kommer helt klart att bli en lysande statsman framöver. Det var sju partiledare som höll sina jultal i samma studio, men Fredrik Reinfeldt kommer med sitt tal lite närmare jul.

Det kom idag även två nya opinionsmätningar från Demoskop/Expressen (8,6 %) och YouGov (10,9 %) där Sverigedemokraterna slår nya rekord i båda, liksom i alla andra opinionsinstituts mätningar senaste månaden. Partiet har också ökat sitt medlemsantal med 20 procent på bara en månad så det verkar som fler och fler svenskar börjar vakna och vill engagera sig i partiet och förhoppningsvis även lokalpolitiskt!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>