Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Julbord på Karlskrona Stadshotell 1960

Så här års är det ju dags att inmundiga julbord och jag tycker det passar bra med att dagens gamla bild blir från just ett sådant julbord på Karlskrona Stadshotell och jag tror bilden är kring 1960 eller möjligen något år senare.

Julbord på Karlskrona Stadshotell kring 1960

2 comments to Julbord på Karlskrona Stadshotell 1960

  • Ugglan

    Ja, man får väl passa på att äta julbord nu, för snart är det slut med den traditionen, liksom allt annat julfirande. Skall såna här odemokratiska tomtar som Waberi (M) och hans likasinnade vara dom som sätter dagordningen för oss svenskar, så blir det i alla fall snart förbjudet med grisfötter på julbordet. Och hur skall det bli med skinkan?

  • Karlskronabloggen

    Ja, Ugglan, det lär nog snart vara slut med den traditionen om nuvarande vansinne fortsätter. Waberi är ju ett fall för sig och hur en sådan person kan sitta i Sveriges riksdag är för mig obegripligt. Han verkar ju även fått munkavle från partiledningen eftersom det var två andra moderater som försvarade hans absurda åsikter efter en artikel i Gefle Dagblad nyligen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>