Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Härlig vy från Borgmästarefjärden

Dagens bild tog jag faktiskt för några dagar sedan när vi matade fåglarna med överbliven pasta vid Borgmästarekajen. De var otroligt skickliga och fångade pastabitarna direkt i luften! En härlig eftermiddag och en bild med Saltö, DragsöBrändaholm och Ljungskär i bakgrunden (klicka för större bild).

Härlig vy från Borgmästarefjärden

2 comments to Härlig vy från Borgmästarefjärden

  • BosseH

    Häftig bild med bra “ansiktsskärpa” på måsen som tittar mot kameran. Men varför flyger måsen till höger med “landningsstället” ute? På väg att landa på någon stolpe eller bara glömt dra in det vid starten?

    • Karlskronabloggen

      Hej Bosse, nej vi var två som stod och kastade pasta (penne tror jag den varianten heter) och fåglarna fångade 90 procent direkt i luften så han eller hon är nog på väg att fånga en av dessa som kastades åt andra hållet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>